U bevindt zich hier: Coaches
terug naar: Startpagina
Algemeen: Persbericht English info about Hale Dwoskin Seminar May 2009 Contact Disclaimer voor de gehele site

Zoeken naar:

(Internationale) Trainers / Coaches

Afbeelding: Hale Dwoskin -

Hale Dwoskin

Hale Dwoskins seminars zijn “life transforming”, met zijn lichte, humoristische en liefdevolle stijl is hij als geen ander in staat je uit te nodigen om je beperkingen los te laten en te zien wat je echt bent. Hale Dwoskin is wereldwijd de beste coach in de Sedona methode en heeft 22 jaar met Lester Levenson samengewerkt.

Voor het eerst in Europa !


In het weekend van 15, 16 en 17 mei 2009 gaf Hale Dwoskin voor het eerst in Nederland een seminar, in conferentie-oord Zonheuvel te Doorn. In dit weekend introduceerde hij een zeer effectieve manier van loslaten: The Fifth Way. We kunnen nu met enige trots vermelden dat het een zeer geslaagd seminar was, met ruim 200 deelnemers, een heerlijke zaal en volop ruimte voor ervaren van je eigen problemen, oefenen in het loslaten, vele dappere mensen die op het podium hun verhaal deden en daarmee een voorbeeld waren hoe je kan loslaten. Gezien het grote succes en de behoefte aan meer van dit soort trainingen overwegen we Hale Dwoskin nog eens uit te nodigen om naar Nederland te komen. Indien hierover meer bekend is staat het uiteraard meteen op deze site.

Om een indruk te krijgen hoe Hale werkt zie de filmpjes op deze pagina.

Karyn Kaplecki

In oktober 2008 hebben we de Canadese arts Karyn Klapecki uitgenodigd voor een internationaal seminar: Efforless Health and Well Being

About Karyn Klapecki:
Karyn Klapecki became a medical doctor in 1977 and worked at universities and privately in the fields of family medicine and geriatrics. She also trained as a medical psychotherapist and became aware of the importance of the mind-body link. A series of breakthroughs occurred when she integrated the Sedona Method in her personal and work-life. Working with the Sedona Method generated many new insights, for herself and her clients, about recognising their own true nature. She developed a refined ability to coach people in creating a deep sense of peace and well being.
Karyn leads seminars and gives lectures on the Sedona Method, she coaches groups and one to one in her medical practice and she also facilitates in corporate environments. For more information on doctor Klapecki's work, look at: www.inspiredpathways.com


In February Karyn wil give the Level-One-Coaching course in Geneva. See here for more info

David Ellzey

Tot nu toe hebben we David Ellzey twee keer naar Nederland kunnen halen voor een internationaal seminar.
Voor meer info over hem zie zijn website: http://www.davidellzey.com/
of klik hier voor een artikel in Koorddanser. [603 KB]

David komt weer naar Nederland: het weekend van 7,8 en 9 mei. Locatie congrescentrum Zonneheuvel. Meer info volgt.May 1-3, 2009
The Hague, Netherlands

Coach Level One Training

Learn the power of the foundational techniques of releasing and discover the great reward of facilitating others to uncover their freedom from suffering. As a health care practicioner or friend, help family members, and clients break through inner obstacles like never before.
MARK YOUR CALENDAR NOW. Registration details coming soon (7-day retreat course is required).

Maarten Klatte

Maarten Klatte is arts en heeft een jarenlange ervaring in werken met ontspanningstechnieken en meditatie. Hij werkte mee aan onderzoek van Marco de Vries op de afdeling Algemene Ziekteleer van de Erasmus universiteit, verdiepte zich in diverse loslaattechnieken maar is sinds een jaar of vier compleet onder de indruk van de werkzaamheid van de Sedona methode en volgde bijna alle opleidingen in Sedona zelf. Hij heeft een eigen kliniek voor preventieve geneeskunde en natuurgeneeskunde in Den Haag (www.pvbg.nl).

Hij wordt in zijn werk gesteund door zijn vrouw Maggy en samen zijn ze de stille krachten achter inmiddels alweer 5 internationale seminars in Nederland en organiseert Maarten bijna maandelijks kleine workshops ter introductie van de Sedona methode.

Zie hier voor een verslag van een lezing van Maarten Klatte aan de Moermanvereniging. [153 KB]

en zie hier een artikel over Maarten Klatte dat vorig jaar verscheen in het Algemeen Dagblad:

1e pagina [379 KB]

2e pagina [855 KB]

Toine Revier

Toine geeft workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zie ook www.spirit-coaching.nl.
Daarnaast is ze auteur van het boek ‘Op Weg naar Verbinding’.
Het is Toine haar passie om mensen in hun kracht te zetten, opdat ze hun ware potentie kunnen leven.
Ze brengt mensen in contact met hun Ware Zelf, voorbij het denken en de beperkende overtuigingen.
Daarvoor gebruikt ze onder andere de Sedona Methode waarvoor ze sinds 4 jaar regelmatig voor trainingen naar Sedona reist.

Clarie van de Langenberg

Clarie van de Langenberg is zelfstandig gevestigd Loopbaan Coach in IJsselstein (Ut) sinds 1999, zie ook www.loopbaan-energie.nl.

Ze laat mensen hun energie en sprankeling (her)ontdekken.

Ze heeft na de Academie voor Mens en Arbeid (specialisatie beroepskeuze) veel verschillende methodes onderzocht. Zoals: creatieve loopbaan planning, focussen, kernkwadranten, stemwerk, opstellingen, energiewerk, enneagram en vele loopbaan workshops. In 2007 heeft zij tot haar vreugde de Sedona Methode® ontdekt, waarin zij trainingen in Sedona, Arizona (US) tot en met Level II Coaching gevolgd heeft. Zij vindt dit veruit de meest behulpzame methode voor haarzelf en haar werk als Loopbaan Coach die zij kent.

Lilian Gillet

Lilian is sinds vele jaren trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft met haar bedrijf HQlife het doel om mensen te inspireren te gaan voor een hoge kwaliteit op alle gebieden van hun leven, zoals relaties, werk, gezondheid. Kortom: Als dingen in je leven niet werken, niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar ze aan te pakken. In 2008 kwam zij in aanraking met de Sedona methode. De eenvoud van de methode en de resultaten die ermee werden behaald waren redenen voor Lilian om in Amerika de trainingen te gaan volgen. Inmiddels werkt zij voornamelijk met de Sedona methode.
Zie http://www.hqlife.nl/site/Sedona.html

Liesbeth van Woerden

Meer info volgt

Frank van den Heuvel

Meer info volgt