U bevindt zich hier: Hoe leer je 't?
terug naar: Startpagina
Algemeen: Persbericht English info about Hale Dwoskin Seminar May 2009 Contact Disclaimer voor de gehele site

Zoeken naar:

Cursusaanbod

Cursus aanbod

1. Sedona Methode: introductieworkshops.
In deze workshops leert u de techniek van het loslaten. Na een inleiding wordt er direct geoefend. Deze methode is zo eenvoudig dat iedereen de techniek onmiddelijk kan toepassen, thuis of in werksituaties. We worden ons bewust dat we ons vaak verzetten tegen de werkelijkheid. Verzet kost veel energie. Door de weerstand los te laten voelen we ons snel lichter, beter. Het loslaten van stress en spanning gaat heel gemakkelijk en ondersteunt zo moeiteloos ons welzijn en onze gezondheid.
2. Sedona Methode: oefendagen
Op de oefendagen worden de verschillende manieren van het releasen uitvoerig doorgenomen. Vaardigheid in het loslaten is het doel van deze dagen.Het ontdekken van je eigen vermogen om bewust los te laten en de eenvoud van dit natuurlijke proces te ervaren is voor velen een enorme opluchting. Stress, spanning en negatieve ervaringen worden gedropt zonder deze te analyseren. Cumulatieve effecten van regelmatig releasen zijn toename van energie en innerlijke rust die niet afhankelijk is van de uiterlijke omstandigheden. Ook gezondheidseffecten treden vaak op.
3. Sedona Methode: één op één coaching
In deze individuele sessies wordt u een op een gecoached in de kunst van het loslaten. Wat er in een sessie aan de orde komt is in hoge mate maatwerk: het gaat in uw eigen tempo en u oefent met uw eigen aandachtspunten, vragen etc. Het loslaten van spanning, negatieve gevoelens, pijn of vermoeidheid kan dan ook heel snel gaan.
Gezien de eenvoud van de methode is het aantal sessies meestal gering. U staat snel op eigen benen en beschikt dan over genoeg vaardigheid om zelf de methode toe te passen in uw dagelijks leven.
4. Sedona Methode: Internationale Seminars.
Momenteel zijn er ook seminars door ervaren instructeurs die hiervoor overkomen vanuit de VS, Canada of elders. Het gaat meestal om twee-, of meerdaagse trainingen die de mogelijkheid bieden om de techniek van het loslaten zodanig te verdiepen dat het toepassen ervan in ons leven daarna moeiteloos gaat. Loslaten is een natuurlijk vermogen dat we al in ons dragen. Op een seminar wordt dit vermogen wakker gemaakt door er mee te oefenen en te spelen onder leiding van mensen die er volkomen vertrouwd mee zijn. Die vrijheid in hen te zien en vooral ook de eenvoud van releasen zelf te ervaren is inspirerend en bevrijd ons van zelf opgelegde beperkingen.

Afbeelding: Internationaal seminar met David Ellzey -